Timo Mäki

Moottoriurheilu ja erityisesti kaksipyöräiset on aina ollut intohimoni. Moottoripyöriä olen harrastanut reilun 10 vuotta. Road racingiä ja enduroa ajoin harrastetasolla kilpaa, mutta myös muista lajeista on kokemusta. Selkävamman vuoksi jouduin aikoinaan jäämään ajohommista tauolle, jolloin oli aikaa erikoistua tekniikkaan syvällisemmin. Erityisesti iskunvaimentimet sekä moottorit kiinnostivat.

timo_maki_axp_selfie

Terve! Voit seurata minua Facebookissa tai Instagramissa.

Nykyään käyn harrastemielessä ajelemassa enduroa ja motocrossia. Samalla on hyvä testailla iskunvaimennukseen liittyviä asioita. Käyn myös ajamassa asiakkaiden kanssa testaamassa heidän pyöriä samalla auttaen säätöjen kanssa. Kehitystyö on jatkuvaa ja hyvä yhteistyöverkosto auttaa.

timo_maki_yamaha_450_talvi

Oma Yamaha 450 enduro valmiina spooriin!

TTM Factory toimii erityisesti harrastajan asialla, mutta myös kilpakuljettajien tarpeita osataan huomioida. Ratkaisuja on kehitetty vastaamaan erilaisia tarpeita. Tarpeen vaatiessa iskunvaimentimien vaimennusvoimia tutkitaan dynamometrillä ja hyväksi havaittuja vaimennusvoimia voidaan siirtää toiseen vaimentimeen jos esim. pyörämerkki tai iskunvaimentimen malli vaihtuu. Myös tietotekniikkaa voidaan hyödyntää suunniteltaessa vaimentimen haluttuja ominaisuuksia. Menetelmät ovat vastaavia kuin iskunvaimentimien valmistajilla ja kilpatiimeillä.

Yhteistyö maailmalle jatkuu ja testaustyötä tehdään paljon. Iskunvaimentimet kehittyvät ja muuttuvat koko ajan, joten opiskelu ja uusien ratkaisujen etsiminen on jatkuvaa. Kuljettajilla on yksilöllisiä toiveita iskunvaimennukselle. Siinä missä harrastaja hakee mukavuutta, kisakuski katsoo kellolla toimiiko alusta.

Tärkeintä
on saavuttaa luotettavuuden tunne iskunvaimennusta kohtaan.

scalvini_pakoputki_2t_ktm

Uutena edustuksena Scalvini-pakoputket.
Kysy lisää!

Toimin yhteistyössä lukuisten eri alan yritysten kanssa.
Yhteistyökuljettajia on junioreista veteraaneihin sekä aloittelijoista nopeisiin.

Ota yhteyttä

Ladataan...

Lisää hyödyllisiä artikkeleita